Hypnotherapie

Hypnotherapie en RTT

Dagelijks krijg je super veel informatie binnen, slechts een klein deel daarvan wordt bewust waargenomen. De kracht van jouw onderbewuste is het analyseren van deze informatie, om daaruit bepaalde overtuigingen, gedragingen en mentale toestanden te ontwikkelen.

Je gedrag wordt dan ook voor een groot deel bepaald door je onderbewuste.

Hypnose is een wetenschappelijke onderbouwde manier om via aanvaardbare suggesties veranderingen aan te brengen in deze onbewuste patronen. Dit komt ten goede van niet alleen de mentale, maar ook de fysieke toestand, het gedrag en dus ook van jouw dagelijkse leven.

Hypnotherapie helpt je brein om van de wakkere en dagdagelijkse Bèta golven naar de alpha of theta golven te gaan. Dit is dezelfde frequentie die je brein natuurlijk aanneemt wanneer je in diepe ontspanning bent. 


Vaker dan je denkt! 

Je bent vaker dan je denkt onder hypnose. Wanneer je dagdroomt, of je helemaal verdiept in een boek of een film, ben je in een lichte “trance”. Prikkels van buitenaf zijn op dat moment minder opvallend aanwezig, ze worden niet meer behandeld als prioriteit. In hypnotherapie gebruiken we deze “staat” om positieve transformaties te realiseren. We gebruiken tijdens de therapie verschillende technieken om andere hersengolven (alpha en theta golven) in het brein op te wekken. Dit heeft als resultaat dat jouw brein vatbaarder wordt voor het inbrengen van suggesties. De diepte van de trance kan variëren, per keer gaat ze dieper en kunnen er dus meer suggesties worden ingebracht.


Wat is nu precies RTT ?

Rapid Transformational Therapy ( RTT) is een nieuwe innovatieve therapie die de oorzaak aanpakt van waarom we ergens mee zitten.

Het is een eenvoudige en krachtige methode die verschillende (bewezen en zeer effectieve) technieken combineert om het beste in jou naar boven te halen met een blijvend resultaat.

Onze hypnotherapeut maakt aan het einde van de sessie een gepersonaliseerde opname om je te helpen nieuwe gedachten, gewoonten en gedrag te creëren zodat jij snel en blijvend van jouw nieuwe leven kan genieten.

Made with Mobirise ‌

Web Page Maker