Business

Health in Business

Het Health in Business concept

Wilt u uw medewerkers een leuke maar ook leerzame voor- of namiddag bezorgen? Wilt u ervoor zorgen dat er minder stress is op het werk en dat uw medewerkers gezond worden/blijven? 

Een gelukkig en gezond medewerker is immers een goede werknemer! Wij helpen hier graag bij met één van onze interactieve lezingen of workshops van het Health in Business concept! 

Hoe het werkt?

Interesse? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie. Samen bespreken we de mogelijkheden, wensen en hoe wij daarin kunnen tegemoetkomen. 

Gemiddeld duurt een workshop 3u en vindt plaats op uw bedrijf of op een locatie naar keuze. We hebben de voorkeur voor groepen van minimum 8 personen tot maximum 25 personen, maar alles is bespreekbaar en hangt ook af van wat de wensen zijn.

Omdat wij bij Medicina Health een kundig team van 13 therapeuten hebben, worden steeds de meest kundige therapeuten geselecteerd voor het gewenste onderwerp. Dit onderwerp waarbij mentale en fysieke gezondheid steeds centraal staat, kent uiteraard verschillende focus-thema's afhankelijk van uw wens.

Enkele thema's binnen de gezondheid kunnen zijn
- Voeding bij onregelmatige werkuren
- Hoe creëer ik een gezonde levensstijl? 
- Voeding bij specifieke aandoeningen
- Burn-out voorkomen en aanpakken: bekeken vanuit een complementair standpunt
- Stress op de werkvloer 
- Angst: wat is het en hoe kom je er vanaf? 
- Een betere communicatie tussen werkgever en werknemer
- Ademhaling en wat het kan betekenen in het verminderen van Stress
- ...

Prijzen zijn steeds afhankelijk van de wens.

Offline Website Creator