NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren

Wat is NLP ? 

Neuro Linguistic Programming of NLP is de kunst en wetenschap van persoonlijke voortreffelijkheid. Het leert je, hoe jij jouw eigen geest in een machtigere en doeltreffendere manier kan gebruiken om de resultaten te verkrijgen die je in alle gebieden van je leven wilt.

Het is een krachtige technologie die vlug en gemakkelijk resultaten oplevert. De grondleggers van "Neuro Linguistic Programming" hebben ontdekt dat geluk en succes de resultaten zijn van specifiek denken dat door iedereen kan geleerd worden.

NLP geeft je de mogelijkheden voor het leren en veranderen van jezelf. Deze technologie vertegenwoordigt een dramatische sprong in de menselijke ontwikkeling en je hebt de gelegenheid om het aan te leren. Je begint te leren hoe jouw brein werkt zodat je de veranderingen kan aanbrengen die je wilt. 

Mobirise Website Builder

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro: Wat we waarnemen wordt weergegeven door onze vijf zintuigen namelijk ons zicht, gehoor, gevoel, reuk en smaak. Ons zenuwstelsel geeft een beeld weer op basis van onze ervaringen.

Linguïstisch: Onze ervaring krijgt betekenis door taal en non-verbale communicatie.

Programmeren: Het aanleren van technieken om je brein opnieuw de juiste dingen te leren om zo de gewenste resultaten of richtingen te bereiken. 

Website Building Software