Huidtherapie

Huidtherapie

Op naar een mooie en gezonde huid

Wat is huidtherapie? 

Onder de term Huidtherapie vallen alle behandelingen die de conditie van je huid verbeteren, en dat zonder botox of fillers te gebruiken. Het zijn alle behandelingen die ervoor zorgen dat je huid er gezonder gaat uitzien. Het komt erop neer dat huidtherapieën je huid stimuleren om zelf een specifiek behandeldoel te halen.

Bijvoorbeeld bij acne gaan we door middel van peelings de huid in actie zetten om nieuwe huidcellen aan te maken, bij pigmentatie problemen gaan we verschillende ingrediënten inzetten die de vorming van melanine tegengaan.

Bij huidverslapping gaan we de huid stimuleren om meer collageen te produceren. Huidtherapie is ook het advies rond huidverzorgingsproducten omdat het mooiste resultaat bekomen wordt door je dagelijkse verzorgingsroutine thuis.

Dankzij de holistische benadering die Medicina Health aanbiedt, bekijken we het grotere plaatje en gaan we ook van binnenuit kijken wat de oorzaak is van jouw huidprobleem. We gaan dus voor een totaal aanpak van lokale behandeling, voeding, leefstijl, hormonen balanceren en meer. Kortom wat nodig is om jouw huid in balans te brengen.Einstein Quote

Hoe verloopt een traject?

in een eerste fase kijken we samen naar de huid en stellen we een doel adhv. huidanalyse ( er wordt gekeken naar huidstructuur-talgproductie-vocht-huidspanning-huidafwijkingen-…)
naargelang het doel werken we dmv. Scupltural face lifting of kruidenpeels (christine shrammek) om het gewenste resultaat te bekomen.

Scuptural face lifting is een volledig manuele methode om terug meer elasticiteit in de gelaatspieren te krijgen, de microcirculatie en lymfestroom te verbeteren. Het is ook een manier om de collageen en elastine productie een boost te geven. Na de behandeling terug een frissere uitstraling door de ontspanning van de mimische gezichtspieren.


Christine Shrammek Meer dan 60 jaar geleden legde Christine Schrammek de basis voor de originele GREEN PEEL® Herbal Peeling behandeling die mensen met verschillende huidproblemen helpt om een schone en egale huid te krijgen. Met haar medische kennis als dermatoloog heeft Dr. med. Christine Schrammek-Drusio de afgelopen jaren de GREEN PEEL® Herbal Peeling voortdurend ontwikkeld. Tegenwoordig kan deze methode worden gebruikt om mensen met diverse huidproblemen te helpen een mooie huid te krijgen, afhankelijk van het behandeldoel, ook zonder peeling-effect. De peeling is een combinatie van verschillende kruiden (heermoes, 3-kleurig viooltje-longkruid-smalle weegbree-goudsbloem-aloe vera-kamille en 3 algensoorten)

Free AI Website Maker