Angelique

Maak kennis met Angélique, bezielster van Medicina.

Studies en langdurige opleidingen

* Opleiding psychotherapie
* Aandachtsgerichte cognitieve therapie
* Opleiding tot hypnotherapeut
* Bijscholing Ericksoniaanse hypnotherapie
* Orthomoleculair therapeut
* 2 jaar kruidengeneeskunde
* Opleiding tot aromatherapeut
* Darmtherapeut & Darmtherapie specialisatie
* Mindfulness
* NLP 
* Psych-K: overtuigingen transformeren
* Mind-body literatuur studie 

Over Angélique

In het kopje “ Over Medicina” kan je meer leven over mijzelf als praktijk coördinator en mijn visie achter Medicina.
Angélique houdt zich voornamelijk bezig met de verbinding tussen de psyche en het fysieke lichaam en hoe bepaalde klachten een psychische oorsprong kennen. Denk maar aan vastzittende emoties, bepaalde overtuigingen en/of trauma.

Alle drie hebben ze een grote invloed op hoe we ons voelen, ons lichaam fungeert als tolk van ons onderbewuste en geeft ons signalen. Wanneer we hier niet naar luisteren of ze soms bewust negeren, worden we ongelukkig én ziek. Dit is precies waar Angélique dan te hulp schiet dankzij een combinatie van somatische (lichaamgerichte) technieken en praktische mentale tools die jou ondersteunen in jouw pad naar geluk en gezondheid. 


Hoofdactiviteit

* Cognitieve therapie en somatische therapie gericht op achterhalen van overtuigingen die je leven belemmeren, je ongelukkig of ongezond maken en deze aan te pakken.
* Brain coaching

Specialisatie

Angélique specialiseert zich in de verbinding tussen het lichaam en de geest en hoe klachten zich kunnen manifesteren vanuit dit denkbeeld. We weten al langer dat  er wel degelijk een verbinding bestaat tussen onze geest, onze emoties en de cognitie en het fysieke lichaam. Het is bekrompen om in deze tijd nog te denken dat het ene geen invloed heeft op het andere en het wetenschappelijke bewijs hiervoor blijft zich opstapelen.

Angélique vertrekt vanuit het geloof dat onze overtuigingen de bril vormen waar vanuit we het leven en onszelf en anderen bekijken. Vaak hebben we doorheen de (kinder) jaren heel veel overtuigingen opgedaan die ons niet gelukkig maken, voor innerlijke conflicten zorgen en ons ook stress geven. Elk innerlijk conflict, dit gebeurd wanneer de manier waarop we leven niet meer in één lijn ligt met ons authentieke zelf, creëert een klacht die kan variëren tot miniem naar heel groot. 

Angélique geeft voornamelijk workshops en lezingen over bovenstaande maar opent haar agenda vanaf mei 2023 weer voor 1 op 1 cliënteel (beperkte aantallen)

Deze holistische visie vormt de basis van de praktijk.

Doelgroep

• Jongeren
• Adolescenten
• Volwassenen

Talen

Nederlands
Engels
Frans
Spaans ( beperkt!)

Free AI Website Maker